Logo meubelinterieur.nl Logo meubelinterieur.nl Logo meubelinterieur.nl Logo meubelinterieur.nl Logo meubelinterieur.nl Logo meubelinterieur.nl
/ Blum onderdelen / Blum SERVO-DRIVE

Blum SERVO-DRIVE

Blum-SERVO-DRIVE
Blum servodrive voor Tandembox

 Blum SERVO-DRIVE

Blum SERVO-DRIVE is de bewegingstechnologie die het openen van deuren, kleppen en apparatuur fascinerend eenvoudig maakt: Lichtjes aandrukken volstaat om klepdeuren, voorraadlades afvallades en koelapparaten als vanzelf te openen. Voor zacht en geruisloos sluiten zorgt BLUMOTION.

Het volstaat het greeploze front kort aan te duwen om de lade of de voorraadlade met elektrische openingsondersteuning automatisch te openen. Dit geeft u meer bedienings- en bewegingsvrijheid en een hoger openingscomfort voor elk meubel.

SERVO-DRIVE uno  kan in combinatie met Blum lades gebruikt worden. Daarnaast ondersteunt BLUMOTION, de oplossing voor zacht en geruisloos sluiten, de hoge bewegingskwaliteit in de keuken. Blum Servo-Drive is ideaal voor de greeploze keukenlade.

SERVO-DRIVE uno afvallade set
De nieuwe elektrische openingsondersteuning voor afvallade

                     Klik hier voor de video van deze SERVO-DRIVE uno
                 
In de verschillende categorieen vindt u de onderdelen die benodigd zijn voor het goed laten functioneren van Blum SERVO-DRIVE voor lades, klepkasten, afvallades en koelkast en/of vaatwasser.

Bij het berekenen van de kosten/prijs van SERVO-DRIVE kunnen wij u uiteraard helpen.

Blum servodrive voor Tandembox