Logo meubelinterieur.nl Logo meubelinterieur.nl Logo meubelinterieur.nl Logo meubelinterieur.nl Logo meubelinterieur.nl Logo meubelinterieur.nl
/ Wie zijn wij

Wie zijn wij

Graag delen wij onze jarenlange ervaring in het verwerken en toepassen van een breed assortiment meubelbeslag!

Voorbeelden hiervan zijn Blum lades, Blum scharnieren en alle overige Blum artikelen. Daarnaast bieden wij u diverse interieur toepassingen zoals kledingliften,
tv-liften, garderobe-inrichtingen inbouwstrijkplanken etc.

Wij leveren al onze hoogwaardige producten aan zowel de vakman als de particulier. De producten worden geleverd met duidelijke montage-voorschriften, waardoor iedereen al onze producten (al dan niet met de montagehulpmiddelen) probleemloos kan monteren en/of installeren.   


Onze kennis en het assortiment aan producten is groter dan de inhoud van de webshop. Mocht het gewenste artikel (nog) niet in de webshop zijn opgenomen dan is de kans groot dat wij toch de oplossing voor u hebben.

In dat geval vraagt u vrijblijvend uw informatie aan via info@meubelinterieur.nl of de contactpagina. Of u belt de servicelijn met nummer 020-4972609.
Uiteraard kunt u ook langskomen in ons servicecenter in Zwanenburg. Hier helpen we u graag met al uw vragen en staat de koffie voor u klaar.

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag van 08.00-17.00 uur, vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur.
Buiten kantooruren mogelijk op afspraak.

Adresgegevens:

Meubelinterieur.nl
Weerenweg 26
1161 AJ  Zwanenburg

Maak uw keuze in de lijst van productengroepen hiernaast of klik hieronder op één van de trefwoorden om het juiste artikel te vinden.